Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för att förhindra smittspridning, bär munskydd när du besöker oss.

Tandborste, batteridriven, Gum Sonic

Produktbild på en vit och en svart tandborste gum sonic.

Produktbeskrivning

En batteridriven tandborste med soniska vibrationer och mjuka koniska borststrån. Ergonomisk utformat med ett lätt skaft. Borsta med samma rörelse som manuell tandborste. Borsthuvudet är utbytbart och dessa säljs även separat. Ett AAA-batteri ingår.

Tandborsten kan också användas som ett redskap för oral sensomotorisk träning eller stimulans t.ex. som en del i logopedbehandling samt vid inskolning till tandvård och tandborstning. Vibrationerna möjliggör ökad sensorisk stimulering i oralmotoriska övningar. Borsten är lätt att hålla och vibrationerna är jämna, snabba med låg ljudvolym.
 
Tillverkare: Gum
Återförsäljare: Sunstar Gum

Z-Vibrator

Z-Vibratorn är ett oralmotoriskt träningsredskap med flera olika användningsområden i ät- och talträning. Den kan också användas vid inskolning till tandborstning och tandvårdsbesök.

Sensi, vibrationsredskap

Sensi är ett redskap för oral sensomotorisk träning och stimulans. Den kan användas med olika syften i ät- och talträning samt som ett redskap vid inskolning till tandvård och tandborstning. Sensi är ett alternativ till z-vibratorn.

Vibrator med muntork

Redskap för att öka medvetenhet om munhålan och för att minska spänningen i munmuskulaturen.

Senast uppdaterad: 2021-01-20 15:40