Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Z-Vibrator, ARK

Produktbeskrivning

Z-vibratorn är ett redskap för oral sensomotorisk träning och stimulans. Den kan användas med olika syften i ät- och talträning samt som ett redskap vid inskolning till tandvård och tandborstning. Vibrationerna möjliggör ökad sensorisk stimulering i oralmotoriska övningar. I detta standardutförande ingår det blå munstycket "Probe Tip". Till Z-vibratorn finns många olika typer av munstycken så som sked eller tandborste, som man enkelt kan växla mellan beroende på syftet med träningen/stimuleringen. Några av dessa munstycken presenterar vi här men fler finns att finna via länken till återförsäljaren ARK nedan.

Detaljerad information på svenska om träning med z-vibrator, skriven av Sara Rosenfeld-Johnson, medföljer.

Material: Tillverkad i USA av material som är godkänt av FDA (Food and Drug Administration). Latexfri, CE märkt
Batteri: Observera att det medföljande batteriet, som liknar ett vanligt AAA-batteri, tillverkas av ARK:s speciellt för Z-vibratorn. Ett vanligt AAA-batteri passar inte i z-vibratorn.
Rengöring: Vibratorn sprittorkas. Munstycket läggs i desinfektionsmedel i 10 minuter.

Återförsäljare: ARK, Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 600 SEK
  • Förpackningsstorlek: 1 st

Munstycke till Z-Vibrator, Popette Tip

Munstycket Popette Tip till Z-vibrator fungerar som en adapter och gör det möjligt att förstärka intrycken från andra redskap med vibration, t.ex. en muntork.
Senast uppdaterad: 2017-01-09 11:34