Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Z-Vibrator, ARK

Produktbeskrivning

Z-vibratorn är ett redskap för oral sensomotorisk träning och stimulans. Den kan användas med olika syften i ät- och talträning samt som ett redskap vid inskolning till tandvård och tandborstning. Vibrationerna möjliggör ökad sensorisk stimulering i oralmotoriska övningar. I detta standardutförande ingår det blå munstycket "Probe Tip". Till Z-vibratorn finns många olika typer av munstycken så som sked eller tandborste, som man enkelt kan växla mellan beroende på syftet med träningen/stimuleringen. Några av dessa munstycken presenterar vi här men fler finns att finna via länken till återförsäljaren ARK nedan.

Detaljerad information på svenska om träning med z-vibrator, skriven av Sara Rosenfeld-Johnson, medföljer.

Material: Tillverkad i USA av material som är godkänt av FDA (Food and Drug Administration). Latexfri, CE märkt
Batteri: Observera att det medföljande batteriet, som liknar ett vanligt AAA-batteri, tillverkas av ARK:s speciellt för Z-vibratorn. Ett vanligt AAA-batteri passar inte i z-vibratorn.
Rengöring: Vibratorn sprittorkas. Munstycket läggs i desinfektionsmedel i 10 minuter.

Återförsäljare: ARK, Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 600 SEK
  • Förpackningsstorlek: 1 st

Munstycke till Z-Vibrator, Popette Tip

Munstycket Popette Tip till Z-vibrator fungerar som en adapter och gör det möjligt att förstärka intrycken från andra redskap med vibration, t.ex. en muntork.


Senast uppdaterad: 2017-01-09 11:34