Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

MHC-appen

MHC-appen ger dig möjlighet att snabbt och enkelt få information om sällsynta diagnoser och hur dessa kan förväntas påverka munhälsa, bettutveckling och orofacial funktion. Appen är gratis och finns på både svenska och engelska.

Observera att appen inte fungerar i android just nu. Vi jobbar på en lösning. 

Appens innehåll

  • Diagnosbeskrivningar
  • Information om 1000-inlärning, en metod för inskolning i tandvården
  • Munvårdstips för barn

Observera att råd och produktinformation ges utifrån svenska rekommendationer.

Nytt i appen

2018 har appen fått ett helt nytt utseende med ändrade funktioner. En pil har lagts till för enklare navigation och språkändringar gör du nu i appens inställningar. Vi har lagt till ytterligare information om munvård för barn. Förutom tips vid tandborstning, muntorrhet samt blåsor och sår finns nu även rekommendationer vid aningssvårigheter, sväljsvårigheter och reflux. Vi har också lagt till fler diagnosbeskrivningar. Mun-H-Center kommer att uppdatera appen kontinuerligt.

Om MHC-appen

MHC-appen har utvecklats av Mun-H-Center i samarbete med innovationsplattformen i Västra Götalandsregionen och Helpit. MHC-appen förvaltas och vidarutvecklas idag av Mun-H-Center i samarbete med Precio Fishbone. Informationen är huvudsakligen hämtad från följande källor:


Senast uppdaterad: 2020-06-12 08:44