Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vår klinik

På vår specialistklinik i Göteborg tar vi emot dig med sällsynt hälsotillstånd på remiss. I våra expertteam ingår bland annat specialisttandläkare och logopeder.

En behandlare och en patient som tittar vänlig mot varandra.

För dig som patient

Du med bekräftad – eller med misstanke om – sällsynt hälsotillstånd kan remitteras till Mun-H-Center för diagnosutredning, kartläggning och rådgivning kring behandling, oavsett var i Sverige du bor.

En behandlare, ett barn och en föräldrar på kliniken.

För dig som remittent

Vi är ett orofacialt kunskapscenter med hela Sverige som upptagningsområde. Vi utreder, kartlägger och ger råd kring behandling till personer med bekräftad – eller vid misstanke om – sällsynt hälsotillstånd.

Ett barn i behandlingsstolen och en behandlare bredvid som visar en spegel.

Inskolning i tandvården

Inskolningsmetoden 1000-inlärning ökar möjligheten för patienter med neuropsykiatrisk diagnos att lättare klara av tandvårdssituationen.

Stöd vid tandbehandling

Rätt stöd och hjälpmedel skapar en trygg miljö för patienten och underlättar behandlingen. Här ger vi dig som patient, närstående och behandlare några tips och råd.

Senast uppdaterad: 2023-02-09 10:16