Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sensi, Vibrationsredskap, TalkTools

Produktbeskrivning

Sensi är ett redskap för oral sensomotorisk träning och stimulans. Den kan användas med olika syften i ät- och talträning samt som ett redskap vid inskolning till tandvård och tandborstning. Sensi är ett alternativ till z-vibratorn och kan användas på samma sätt. Till Sensi används munstycken som finns i många varianter. Dessa munstycken kan sättas i båda ändarna av redskpet för att smidigt kunna växla emellan olika träningsmoment. Sensi har flera vibrationslägen. Målsättningar med träning med Sensi kan t.ex. vara att till exempel öka sensorisk orofacial tolerans av olika texturer/vibration, förbättra käkstyrka, gradering av käkrörelse, ökad tungrörlighet som en del i ät- eller talträning.

Vibratorn kommer med ett turkost munstycke som passar till sensorisk stimulans och tuggträning. Olika munstycken finns att beställa. Adapter medföljer så att Sensi kan användas tillsammans med munstycken tillverkade för Z-vibrator.

Sensi har 4 olika vibrationslägen

  • Läge 1: Kontinuerlig vibration
  • Läge 2: Starkare kontinuerlig vibration
  • Läge 3: Pulserande vibration
  • Läge 4: Snabb pulserande vibration

Observera att Sensi innehåller smådelar och ska användas i uppsikt av vuxen. Sensi är ingen leksak.

Detaljerad information på engelska om träningen medföljer.

Material: CE märkt.
Batteri: Vanliga AAA-batteri. Instruktionsvideo för du byter batterier
Rengöring: Sensi sprittorkas. Munstycket läggs i desinfektionsmedel i minst 10 minuter.

Återförsäljare: Talk Tools, Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 455 SEK
  • Förpackningsstorlek: 1 st
Z-vibrator från ARK som finns tillgänglig att beställa hos Mun-H-Center

Z-Vibrator

Z-Vibratorn är ett oralmotoriskt träningsredskap med flera olika användningsområden i ät- och talträning. Den kan också användas vid inskolning till tandborstning och tandvårdsbesök.

Senast uppdaterad: 2023-03-28 12:31