Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Om Mun-H-Center

Vi är ett nationellt orofacialt (mun och ansikte) kunskapscenter för sällsynta hälsotillstånd och en del av specialisttandvården inom Folktandvården Västra Götaland.

Vår verksamhet

Vår kompetens och verksamhet är helt unik. För att kunna ge bästa vård, stöd och omhändertagande arbetar vi i expertteam som består av specialister inom tandvård och logopedi.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar specialister i barn- och ungdomstandvård och tandreglering, logopeder, sjukhustandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och administrativ personal.

Kontakta oss

Har du frågor om sällsynta hälsotillstånd? Eller vill du komma i kontakt med våra expertteam? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Andra organisationer

Det finns en rad olika organisationer som arbetar med att underlätta livet för personer med sällsynta hälsotillstånd. Här har vi samlat några av dem.

Senast uppdaterad: 2021-06-17 14:17