Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Munstycke till Z-Vibrator, Katt och Mus, ARK

Produktbeskrivning

Set med två munstycken till Z-Vibrator. Dessa munstycken har flera olika ytor för att ge varierade upplevelser i munhålan, på läpparna och i ansiktet. Musmunstycket är mjukare och rundare i utformningen medan katten är lite kantigare. De olika ytorna kan användas för att uppmuntra till att utforska med munnen. "Öronen" musen kan också användas som skedar vid ätträning.

Ark tillverkar också ett set katt- och musmunstycken i ett ännu mjukare material. Dessa kan inte beställas hos oss. Du hittar den mjukare varianten via Talk Tools hemsida. 

Material: Latexfri, CE märkt.
Rengöring: Munstycket läggs i desinfektionsmedel i 10 minuter. Munstycket tål maskindisk.

Inköpsställe: ARK, Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 210 SEK
  • Förpackningsstorlek: 2 st, ett katt- och ett musmunstycke.

Munstycke till Z-Vibrator, Popette Tip

Munstycket Popette Tip till Z-vibrator fungerar som en adapter och gör det möjligt att förstärka intrycken från andra redskap med vibration, t.ex. en muntork.

Z-vibrator från ARK som finns tillgänglig att beställa hos Mun-H-Center

Z-Vibrator

Z-Vibratorn är ett oralmotoriskt träningsredskap med flera olika användningsområden i ät- och talträning. Den kan också användas vid inskolning till tandborstning och tandvårdsbesök.

Senast uppdaterad: 2023-05-09 13:36