Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Sked, Dubbelsidig, Duo

Produktbeskrivning

Skeden är ett oralmotoriskt redskap med dubbla funktioner för barn som behöver sensoriskt stöd. Den är ett redskap som ska stimulera barnet till att undersöka med munnen och kan användas för att överbrygga introduktionen av olika konsistenser på maten när barnet har sensoriska svårigheter (den knottriga sidan). Skeden kan också fungera som ett hjälpmedel för att öka aktiviteten i överläppen när maten ska tas från skeden (den räfflade sidan). Observera att skeden inte är en tuggleksak. Bör inspekteras före varje måltid och bytas ut då man ser att den blivit sliten. 

Rengöring: Diskmedel och varmt vatten
Material: Latexfri silikon

Tillverkare: Specialsupplies
Återförsäljare:
Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 175 SEK
  • Förpackningsstorlek: 3 st, olika färger
Senast uppdaterad: 2020-03-12 14:52