Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Matningssked, Mjuk, Bambino

Produktbeskrivning

Matningssked för de första smakportionerna med långt skaft och litet mjukt blad. Skeden är särskilt varsam mot tandköttet. De vassa nya tänderna kan göra hål i silikon och andra mjuka, böjliga material. Granska därför noga silikonbladet omedelbart före och efter användning. Prova hållfastheten genom att dra i bladet och kassera skeden om den är sliten eller skadad.

Material: Skedblad i polypropylen och skaft i silikon
Vikt: 11 gram
Rengöring: Kan diskas i maskin

Tillverkare: Pozy AB
Återförsäljare:
Bambino Mam

Senast uppdaterad: 2019-11-08 15:22