Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Åsa Mogren, logoped

Jag jobbar som logoped på Mun-H-Center. I mitt kliniska arbete träffar jag framförallt barn och ungdomar med orofaciala funktionsnedsättningar och sällsynta odontologiska och medicinska tillstånd. Jag är också doktorand vid Enheten för logopedi på Karolinska Institutet i Stockholm sedan 2014. Mitt avhandlingsarbete undersöker orofacial funktion hos skolbarn med kvarstående talstörning med fokus på bettfunktion och bettrelation.

Kontakt

Klinikens telefon: 010-441 79 80
E-post: asa.mogren@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-04-29 08:40