Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Mun-H-Center delade nya rön vid EOS Congress i Oslo

Christina Havner, ortodontist och medarbetare på Mun-H-Center, deltog i European Orthodontic Society (EOS) Congress i Oslo, 11-15 juni 2023.

Mun-H-Center är glada över att kunna dela de senaste framstegen inom ortodonti och vårt deltagande i European Orthodontic Society (EOS) Congress i Oslo. Christina Havner, vår ortodontist och medarbetare, presenterade en vetenskaplig poster om faktorer associerade med frontalt öppet bett hos personer med neuromuskulära sjukdomar.

EOS Congress är en viktig mötesplats för ortodontister från hela världen, där man delar med sig av kliniska erfarenheter och den senaste forskningen varje år. Det gläder oss att notera att flera av årets posters fokuserade på sällsynta hälsotillstånd och tandreglering.

Christinas deltagande och presentation av hennes pågående doktorandprojekt vid kongressen är en del av Mun-H-Centers strävan att förbättra kunskapsläget och ortodontisk behandling för personer med neuromuskulära sjukdomar.

Håll utkik på vår hemsida för att ta del av våra senaste nyheter och uppdateringar om våra spännande framsteg inom ortodonti. 

Vill du komma i kontakt med Christina Havner?

Här hittar du hennes kontaktuppgifter