Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Munfuktgel, Saliva Gel, Zendium

Produktbeskrivning

Fuktgel används vid torra och känsliga munslemhinnor. Den innnehåller enzymer som kompletterar och stödjer salivens naturligt skyddande egenskaper och stimulerar salivproduktionen. Den milda smaken ger en behaglig känsla i munnen. Gelen är också bra för dig som har protes då gelen bildar en skikt mellan protes och slemhinna. Detta hjälper att hålla protesen på plats. Zendium Saliva rekommenderas inte till mjölkallergiker då den innehåller råmjölk. Finns även som Munspray.

Innehåll: Colostrum (råmjölk), propylenglykol och polyvinylpyrrolidone (bidrar till att fukta slemhinnorna); enzymerna amyloglykosidas, glykosoxidas och lactoperoxidas (hjälper till att aktivera ett av salivens naturliga antimikrobiella system); natriumfluorid 0,001 %; xylitol (hämmar bakterietillväxten) och hydrated silica RDA 0.

Tillverkare: Opus Health Care
Återförsäljare: Apotea

Senast uppdaterad: 2017-01-04 09:06