Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Safe Feeder, Refill

Produktbeskrivning

Påsar för Safe Feeder. Hjälpmedel för matträning som har en liten nätpåse som sitter på en plasthållare. Används för tugg- och ätträning när det föreligger hög risk att sätta i halsen. Bitar av exempelvis frukt eller grönsaker lägges i nätpåsen så att barnet kan tugga på den. Kontrollera alltid nätpåsen före användning och lämna aldrig barnet utan uppmärksamhet när hon/han äter. Kan även användas till vuxna.

Rengöring: Tål diskmaskin och kan kokas
Material: Godkänt av FDA,USA. CE-märkt

Tillverkare: Babysafefeeder
Återförsäljare: Mun-H-Center

Beställning på Mun-H-Center

  • Pris på Mun-H-Center: 90 SEK
  • Förpackningsstorlek: 3 påsar
Senast uppdaterad: 2019-11-08 15:22