Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Inga Svensson, kommunikatör

Hej! Jag heter Inga och jobbar som kommunikatör på Mun-H-Center. Jag fotar, filmar och illustrerar; tar fram trycksaker; berättar om vår verksamhet i sociala medier och tar hand om vår webbplats. Vill du veta vad som är på gång hos oss? Följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Välkommen att kontakta mig om du har frågor kring våra kanaler och vårt informationsmaterial.

Kontakt

Klinikens telefon: 010-441 79 80
E-post: inga.svensson@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-04-24 10:46