Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Inspirationsföreläsning med Bo Hejlskov Elvén och Gunilla Klingberg

Anmäl dig till en inspirationsföreläsning om lågaffektivt bemötande på Ågrenska den 20 april.

Välkommen till en inspirationsföreläsning om hur vi med lågaffektivt bemötande kan skapa trygghet för våra patienter och ge förutsättningar för att lyckas. Du kommer att träffa psykolog Bo Hejlskov Elvén som är känd för sitt arbete med hur lågaffektiva psykologiska metoder kan användas i bemötandet av personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Gunilla Klingberg, professor i barntandvård, berättar om hur bemötandet hänger ihop med barnkonventionen och vikten av tid och individuella förutsättningar.

Med på föreläsningen är också Maria Hall och Pia Dornérus, tandsköterskor på Mun-H-Center, Folktandvården Västra Götaland. Båda har mångårig erfarenhet av att träffa barn med NPF och att använda metoden lågaffektivt bemötande. De berättar mer om sitt arbete och hur vi kan skapa bra förutsättningar i tandvårdssituationer.

Datum: torsdag 20 april
Tid: Fika från klockan 17:00, föreläsning klockan 17:30-19:00
Plats: Mun-H-Center, Ågrenska, Lilla Amundön
Pris: 150 sek inklusive fika
Sista anmälningsdag: 4 april

Du anmäler dig via mail till maria.hall@vgregion.se