Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Besök oss på Leva & Fungera

Publicerad: Uppdaterad:

Den 26–28 Mars finns vi på Leva & Fungera på Svenska mässan i monter C00:13. Vi visar bland annat hjälpmedel som kan underlätta munvård, tandvård och oralmotorisk träning. Vi ses!

Hjälpmedel

Vi har länge arbetat med olika hjälpmedel som kan underlätta munvård, tandvård och oralmotorisk träning. Vi utvecklar, provar ut och rekommenderar hjälpmedel. På vår webbplats hittar du all information. Vissa produkter kan du köpa direkt av oss. 

Hitta hjälpmedel 

Vill du veta mer? Vi erbjuder professionell rådgivning gällande orofaciala hjälpmedel.

Kontakta oss

Våra skrifter

Vi håller på att revidera och publicera våra skrifter på vår webbplats. Du ska kunna läsa dem digitalt, ladda ner dem som PDF eller beställa dem i tryck från oss. Här nedan hittar du de första digitala skrifter som vi också rekommenderar på mässan Leva & fungera.

Tuseninlärning

Det här är texten ur skriften Tusen inlärning – En inskolningsmetod i tandvården för personer med neuropsykiatrisk diagnos.

Uppleva med munnen

Det här är texten ur skriften Uppleva med munnen – Vardagsaktiviteter som stimulerar den oralmotoriska utvecklingen.
Publicerad: