Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du förkylningsbesvär? Håll dig undan kontakter där du riskerar att sprida smitta, både i arbetsliv och privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Du som arbetar i vården ska inte gå till jobbet om du får symtom på luftvägsinfektion.
  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden.

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring 11313, läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar eller Aktuellt läge om covid-19 i Västra Götaland Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset läs på 1177.se om hur du kontaktar vården. 

Tallrikshållare, Sticky Bowl

Produktbeskrivning

Silikonskål som håller fast tallrikar och skålar på en plan yta så att tallriken inte åker omkring på bordet. Ett bra hjälpmedel för små barn som ska lära sig att äta, synskadade personer och personer som har svårt att styra sina rörelser. Skålen har en stor sida och en liten sida för att passa olika tallrikar och skålar. Handtagen på sidan används för att enkelt lossa silikonskålen från tallriken och underlaget.

Material: Silikon
Rengöring: Tål diskmaskin

Återförsäljare: Viking Yachting

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:30